Kredittkort er lette å bruke

Trenger du penger fordi du føler at du ikke klarer å dekke dine månedlige utgifter? Det er mange i samme situasjon som deg. Før du kaster deg over alle lånetilbudene der ute bør du først gå igjennom din egen økonomi for å se hva som er problemet. Bruker du for mye penger på mat, har du en veldig dyr bil eller har du gjeld her og der som til sammen blir altfor dyrt? Det kan nok hende at det siste er ditt problem. Flere og flere nordmenn bruker penger, mer penger enn det de har i inntekt. Kredittkort deles ut over en lav sko, slik at det er ganske lett og ganske fristende å bruke kredittkortene når du ønsker deg noe nytt.

Dyr gjeld

Kredittkort kan være fine å bruke nå og da. Kredittkort har mange fordeler som bonuspoeng ordninger med flyselskap, og forsikringsordninger for reise og billeie. Dette kan være ting som hjelper noen, men i det lange løp er det ikke nødvendigvis det beste med kredittkort. Bruker du kredittkort mye er det stor fare for at du ikke betaler tilbake kredittkortene ofte nok. Har du kreditt som konstant ligger på kortet og ikke blir månedlig betalt tilbake? Da betaler du en høy rente for denne muligheten til å la kreditten ligge.

Kredittkort er dyr gjeld som du bør betale ned. Problemet ditt er nok at du ikke har penger til å betale ned denne kreditten, som du selvfølgelig ønsker å betale ned. En mulighet er derfor å ta opp ny gjeld som er billigere enn din gamle gjeld. Den nye gjelden kan du bruke til å betale ned kredittkortgjelden.