Kryptovaluta


Nyheter / onsdag, februar 28th, 2018

Kryptovaluta

Det er en sterk økning i interessen for å investere i kryptovaluta. Det er det full forståelse for med tanke på hvor mange milliarder dollar dekke markedet er verdsatt til. Det finnes nå over 1800 kryptovaluta som sirkulerer og det vil bare bli flere. Kryptovaluta er mer enn bare enn valuta. Det er heller en måte å tenke på og en måte å strukturere hele verden vi lever i på. All interaksjon kan struktureres i kryptovaluta enn valuta, kontrakter, flyreiser, bonuspoeng, osv.

Det er store forskjeller på hvordan folk ser på kryptovalutamarkedet. Noen mener at markedet er skummelt, lite transparent og full av mangler. Selskaper brukte kryptovaluta til å hente inn over 1 milliard dollar i løpet av 7 måneder i 2017. Det viser at det også er mange der ute som ser mot kryptovaluta med stor interesse og med gode muligheter for å tjene gode penger. Det er akkurat dette som er en av de mange bruksområdene til kryptovaluta. Du kan gjøre smarte og gode investeringer i kryptovaluta akkurat nå hvis du bare kjøper. Den eneste måten å tjene penger på i kryptovaluta er å kjøpe mynter eller token, sitte på de til prisen har godt opp og selge de med fortjeneste. Dette er den tradisjonelle tankegangen for alle investeringer. Man kjøper på bunn og selger på topp.

Hvordan bruker man kryptovaluta til å hente penger?

Mange spør seg hvordan man bruker kryptovaluta til å hente penger? En del av mange prosesser eller aspekter kan være å kjøpe ICO, initial coin offering. Dette er en måte å hente inn penger i markedet på. Kryptovaluta er en form for crowdfunding eller innsamling av penger fra massene. Et selskap utsteder mynter eller tokens for salg ved hjelp av egenlaget blokkjedeteknologi eller ved bruk av en av de andre kryptovalutaplattformene.

Bruker du en plattform som allerede er etablert får du en standardisert måte å utstede og selge dine token. Dette hjelper deg veldig når du skal selge token, men også for å holde styr på hvem som har kjøpt, til hvilken pris og hvem som har solgt de igjen. Plattformer som standardiserer og hjelper med å utstede token er en sikrere måte å investere i kryptovaluta på enn noen andre måter å investere på.